06 (1) 215 4938

Rólunk

hant-iroda
Cégünk a HANT TEMETKEZÉS egy több generáción átívelő családi vállalkozás, 1987 óta működünk, vagyis mintegy 27 éve állunk a Kegyelet és az Önök szolgálatában. Több évtizedes gyakorlattal, tapasztalattal és szakértelemmel tudunk a gyászoló család segítségére lenni az elmúlás feldolgozásának fájdalmas időszakában. A temetési szertartás megszervezésével átvállaljuk a szükséges és bonyolult hivatali tennivalókat, hozzásegítve a családot, hogy a lelki elmélyülésnek és a méltó, bensőséges búcsúzásnak szentelhesse idejét. Hisszük, hogy a kegyeletteljes végtisztesség mindenkit megillet. Munkatársaink a kegyeleti etikának megfelelően, magas színvonalon, diszkréten, együttérzéssel végzik munkájukat.

Mint a HANT BT. tulajdonosai elkötelezettek vagyunk a szolgáltatásaink minőségének állandó javítása mellett, törekedve ügyfeleink igényeinek megismerése és a szerződésben vállalt feladatok magas színvonalú és minőségű elvégzésére. Elsődleges célunk a Hozzátartozók temetéssel kapcsolatos igényeinek teljes körű kielégítése, ennek érdekében:

 • Vevőinknek panaszmentes, gördülékeny ügyintézést biztosítunk
 • Ügyfeleinket színvonalasan berendezett, kulturált környezetben fogadjuk
 • Megkönnyítjük a kegyeleti kellékek kiválasztását, irodánkban történő bemutatással illetve fényképek segítségével
 • Eleget teszünk ügyfeleink minőségi elvárásainak
 • Folyamatosan képezzük alkalmazottainkat a mindújabb elvárásoknak és követelményeknek megfelelően

Teljes körű kegyeleti ügyintézéssel kívánjuk a gyász fájdalmát és a veszteség megélését megkönnyíteni a hozzátartozóknak. Ha megtisztel minket a bizalmával és hozzánk fordul az ügyintézés minden terhét levesszük az Ön válláról. Munkatársaink az alábbiakban nyújtanak segítséget a temetés intézése során:

 • Ön helyett beszerezzük a halotti anyakönyvi kivonatot az illetékes okmányirodán
 • igény esetén a kórházból beszerezzük a halottvizsgálati bizonyítványt, a statisztikai lapot, kifizetjük a kórházi hűtési díjat
 • leegyeztetjük és lefoglaljuk Ön számára a kívánt időpontot a kiválasztott temetőben, továbbá rendezzük a temetői szolgáltatások költségeit
 • megszervezzük a kívánt búcsúztató közreműködését a temetésen.
 • intézkedünk a meglévő síremlék szakszerű és gondos lebontásáról, elszállításáról, tárolásáról (raktárban) és meghatározott időn belüli visszaállításáról, továbbá felirat véséséről a síremlékbe.
 • a kiválasztott kegyeleti kellékekkel, elszállítjuk az elhunytat a kórházból a temetés helyszínére
 • intézkedünk a temetési koszorúk elkészítéséről és a temetőbe való kiszállításáról a szertartás időpontjára
 • igény szerint fényképészt vagy operatőrt biztosítunk a temetési szertartás képi rögzítésére

Munkatársaink a kegyeleti etikának megfelelően végzik munkájukat. Számunkra a legnagyobb elismerés, ha a ceremónia után a gyászoló családnak az a visszajelzése, hogy a temetésnél minden a megbeszélések szerint történt és a legnagyobb rendben zajlott.

[jwplayer mediaid=”1428″]

Elérhetőségeink, térkép

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 8:00h-16:00h

TELEFON / FAX

+36 (1) 215 4938

+36 (1) 456 0433

EMAIL CÍM

info@hant.hu

IRODÁNK ÁTMENETILEG ZÁRVA

Budai irodánkban várjuk továbbra is kedves ügyfeleinket
Címünk: 1119 Budapest, Bártfai utca 9/b
Telefonszám: 06-1-204-37-38

This will close in 15 seconds